26 травня 2020 р.

Тренінг онлайн «Профілактика насильства в сім’ї та освітньому закладі: попередження булінгу, протидія торгівлі людьми»

26 травня 2020 року за допомогою Google Meet був проведений онлайн тренінг для працівників психологічної служби області на тему «Профілактика насильства в сім’ї та освітньому закладі: попередження булінгу, протидія торгівлі людьми».
 Захід підготовлений та проведений практичним психологом навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи ТОКІППО Мереною Н.М.
Метою тренінгу було підвищення рівня професійної компетентності працівників психологічної служби закладів освіти з питань профілактики насильства в сім’ї та освітньому закладі, надання своєчасної допомоги, ефективної підтримки учасників освітнього процесу у випадках насильства.

В ході роботи з учасниками були пропрацьовані вправи на розвиток навичок безпечної поведінки, навичок ідентифікації ситуацій насильства в сім’ї та ситуацій булінгу, на вдосконалення вміння ведення ефективної комунікації з дітьми, постраждалими від насильства, на розвиток нетерпимого ставлення до проявів насильницької поведінки
Також з учасникам тренінгу було обговорено примірний перелік установ та служб підтримки постраждалих осіб, до яких можна звернутись у випадку домашнього насильства та булінгу.

Під час тренінгу усі 35 учасників активно працювали, були відкритими та позитивно налаштованими на плідну роботу. Обмінювалися досвідом, а також відзначили актуальність і корисність даної теми заходу.










Відгуки учасників онлайн тренінгу:

6 коментарів:

  1. Дякуємо! Було дуже інформативно, корисно, цікаво!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за цікавий матеріал, корисні поради та можливість спілкування під час тренінгу! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Це мій перший досвід у таком форматі. Щиро дякую!
    Нехай скріпочки використовуються за призначенням!
    Ви молодець!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже дякую за насичене онлайн спілкування👍 до навих зустрічей.

    ВідповістиВидалити