13 грудня 2019 р.

Тренінг для викладачів хімії ЗПТО області "Емоційна компетентність"

12 грудня 2019 року на базі Вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі відбувся тренінг для викладачів хімії ЗПТО області на тему «Емоційна компетентність».
Тренінг відкрив Мисик В.С., заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи, кандидат історичних наук ТОКІППО, працівники  навчально-методичного центру психологічної служби та соціальної роботи ТОКІППО Коротюк З.М., Демидась С.Р. та Мереною Н.М. продовжили даний тренінг в інтерактивній формі.Метою тренінгу було ознайомлення учасників із емоційною компетентністюформування словникового запасу назв емоцій та почуттів, спонукання учасників до вільного експериментування з експресивним виявом емоцій, вироблення навичок рефлексії власного емоційного стану, вміння розуміти і «читати» прояви емоції та почуттів іншими людьми.
В ході роботи присутнім було висвітлено поняття емоційної компетентності, важливості та ролі емоцій і почуттів у житті людини. Через практичну частину тренінгу учасники пропрацьовували словниковий запас почуттів та емоцій, навички саморегуляції, розвивали емпатію та чутливість до себе та один до одного.
В ході тренінгу вчили висловлювати образи та формували усвідомлення можливості соматизації невиражених переживань, а також формували уявлення учасників про індивідуальні способи виявлення та розуміння емоцій та почуттів.На завершення кожен з учасників отримав сертифікат ТОКІППО про підвищення кваліфікації (6 год).

Немає коментарів:

Дописати коментар