26 листопада 2019 р.

Тренінг для практичних психологів ЗДО та ЗЗСО та соціальних педагогів ЗЗСО на тему «Тімбілдинг як засіб формування командного духу в дитячому колективі»

22 листопада 2019 року на базі НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія ім.С.Балея» Тернопільського району відбувся тренінг для практичних психологів ЗДО та ЗЗСО та соціальних педагогів ЗЗСО на тему «Тімбілдинг як засіб формування командного духу в дитячому колективі». 

Захід підготовлений та проведений практичним психологом навчально-методичного центру психологічної служби та соціальної роботи ТОКІППО Мереною Н.М.

Метою тренінгу було ознайомлення учасників із особливостями тімбілдингу як складової успішної реалізації концепції Нової української школи; формування та посилення загального командного духу, прийняття особливостей один одного, отримання навичок спільної роботи та прийомів вироблення загальної стратегії.

В ході роботи присутнім було висвітлено поняття «тімбілдинг» та історію його виникнення, окреслено види тімбілдингу та його ефективність в освітньому процесі. Окрім цього через практичну частину тренінгу учасники відпрацьовували навички групової, командної взаємодії, навички прийняття відповідальності та пошуку нестандартних рішень. І протягом усього заходу учасникам тренінгу наголошувалось як через різноманітні вправи в учасників освітнього процесу можливо сформувати внутрішнє усвідомлення колективом себе як команди та вміти використовувати відмінності членів колективу на його користь.

На завершення кожен з учасників отримав сертифікат ТОКІППО про підвищення кваліфікації (6 год).

Немає коментарів:

Дописати коментар