31 березня 2022 р.

Підбірка безкоштовних освітніх курсів

 Опанувати нову професію або розширити світогляд і відволіктись - зараз для українців в доступі багато курсів для будь-якого віку.
▪️Prometheus - є база безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми від гуманітарного права до бізнес-англійської
▪️Coursera - онлайн-освіта від світових університетів та компаній тепер безкоштовна для українців. Про доступ та як подати заявку детально за посиланням.
▪️EdX - англомовна платформа з вивчення більш ніж 30 дисциплін. До кожного курсу можна вибрати опцію безкоштовного прослуховування з умовою обмеженого доступу до матеріалів. 
▪️Школа_інфо - найбільша освітня Viber-спільнота для українських школярів від Інституту когнітивного моделювання, де щодня публікуються уроки та курси для різних вікових груп. 
▪️Кампстер - курси із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, копірайтингу та ін. 
▪️OPEN UNIVERSITY  - в Хельсінках надають можливість безкоштовного навчання українцям. Для цього треба обрати курс з каталогу та надіслати електронного листа на адресу avoin-yleinen@helsinki.fi  і ви отримаєте відповідь із інструкціями.
▪️Projector Humanitarium - доступ до відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу. Натискайте «придбати відеокурс», реєструйтеся, вказуйте в рядку «подарунковий код» промокод 0688-5072.  
▪️EdEra - онлайн-освіта, рекомендуємо звернути увагу вчителям, учням, батькам, соціальним підприємцям.
▪️ВУМ online - курси про волонтерство, журналістику рішень, соціальні проєкти і т.д.
▪️Серія вебінарів  «Реальність без ілюзій»  від УКУ - про кризове лідерство, життєстійкість, обмеженість ресурсів, дії бізнесу та HR-фахівців у нестабільний час тощо.
▪️PUSHKA School - школа конструювання одягу та дизайну пропонують до 15 квітня безкоштовно приєднатися до курсів: «Clo3D: Базовий курс», «Конструювання: Повне занурення» та «Дизайн-конструювання одягу». Для доступу, напишіть в особисті повідомлення школи кодове слово «Паляниця».
▪️Creative Practice  - доступ до всіх курсів веб та графічного дизайну. Зареєструватись на них можна за посиланням.
▪️Курс з таргетованої реклами - 27 уроків від Наталії Пронькіної. 
▪️Technical SEO Certification від Blue Array Academy - 7 годин відеонавчання від спеціалістів з технічної SEO-оптимізації. Мова курсу - англійська. 
▪️Аналіз даних в Google Analytics від Школи вебаналітики Андрія Осипова - навчають готувати, аналізувати та сегментувати дані, створювати кастомні звіти.
▪️Boosta Academy - чотири напрями на вибір: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Для доступу треба заповнити Google-форму.
▪️«Основи проєктного менеджменту» - відеолекції від RedCamp про бізнес-моделі IT-проєктів, роботу в команді і т.д. 
▪️«Системне адміністрування та комунікації» від PortaOne. Для зарахування на курс потрібно зареєструватись за посиланням, пройти вступне тестування і співбесіду. Є можливість продовжити роботу як стажери віддалено або з релокейтом в офіс до Словенії.
▪️Консалтинго-тренінгова компаніE5 - онлайн-курси про фреймворк, бізнес-аналіз, Scrum та проджект-менеджмент. 
▪️Курси з програмування від ITVDN - щоб отримати доступ, потрібно зареєструватися на сайті і заповнити анкету. 
▪️TacticMedAid - курси першої домедичної допомоги за відеолекціями та через TacticMedAid_bot. 
▪️Засновниця проєкту «Вікно і олівці» Марина Попова допомагає кожному відкрити в собі художника у своєму Telegram-каналі.
▪️Груповий онлайн-курс із портретної фотографії від Сергія Сараханова - підійде початківцям та практикуючим фотографам. Старт 4 квітня, у програмі передбачено 6 онлайн-занять.
Джерело: вайбер група "Психологічна служба КЦ"

Немає коментарів:

Дописати коментар