28 квітня 2020 р.

Дитяча книга про серйозні речі...

Пандемія коронавірусу — серйозне випробування для всього світу. І однією з найбільш вразливих частин населення у цій ситуації є діти. Вони стали заручниками незвичних та незрозумілих для них обставин. Змінилися їхні щоденні ритуали та розпорядок дня. 
Пояснити ситуацію та заспокоїти дітлахів покликана книжка, що вийшла 7 квітня у британському видавництві Nosy Crow.
Простою мовою вона відповідає на запитання, які цікавлять дітей віком від 5 до 9 років: «Що таке коронавірус? Як він передається? Що станеться, якщо його підхопити? Чи є ліки від коронавірусу? Чому деякі заклади, в які ми зазвичай ходимо, закриті?».
Один із найкращих ілюстраторів, Аксель Шеффлер, і видавництво @nosycrow підготували для читачів незрівнянний подарунок, який допоможе дітям зрозуміти, що таке коронавірус, які наслідки він має, яких правил слід дотримуватись під час карантину, надасть інформаційну підтримку дітям і батькам та допоможе відповісти на складні запитання у важкі часи.
Над створенням цієї книги працював Грехем Медлі, професор Лондонськоо інституту гігієни та тропічної медицини і фахівець з моделювання інфекційних хвороб, спільно з педагогами і дитячим психологом.
Переходьте на сайт видавнивцтва 👉 artbooks.ua/coronavirus та завантажуйте книгу БЕЗКОШТОВНО💥

Немає коментарів:

Дописати коментар