4 квітня 2019 р.

Обласний семінар практичних психологів та соцільних педагогів з досвіду роботи Тернопільського району

03 квітня 2019 року на базі ТОКІППО відбувся обласний семінар для практичних психологів і соціальних педагогів Тернопільської області з досвіду роботи Тернопільського району на тему: «Маніпуляція свідомістю в сучасному інформаційному просторі». Захід складався із двох частин: теоретичної та практичної.
Теоретичну частину висвітлювали в.о.завідувача навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи Тернопільського ОКІППО Коротюк З.М., методисти навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи Тернопільського ОКІППО Демидась С.Р. та Ярмолицька С.О і кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту і методології Тернопільського ОКІППО Городецька О.В.
Практична частина відбувалась у формі тренінгового заняття з учасниками семінару, який провели методист із психологічної служби та корекційної освіти Тернопільського РМК Мерена Н.М., соціальний педагог Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст.Мужів І.М. та практичний психолог Острівської ЗОШ І-ІІІ ст. Піщатін Л.Б.
Захід пройшов у комфортній і затишній обстановці за активної участі та з позитивними емоціями усіх його учасників.


Немає коментарів:

Дописати коментар